alt_text  
Търсене: 

0800 15145

ИНФОРМАЦИОНЕН и ДЕМОНСТРАЦИОНЕН ЦЕНТЪР за КЛИЕНТИ

всички промоции

За нас

Екотерм Проект ЕАД произвежда и търгува с широка гама високо ефективни пелетни котли (ОЕМ решения), котли на дърва, дървесни пелети и чипс, пелетни камини, комбинирани котли на дърва и пелети. Фирмата търгува с отоплителна и климатична техника и всички необходими компоненти за отоплението.

Екотерм Проект ЕАД произвежда и успешно продава отоплителни съоръжения под търговските марки GreenEcoTherm (www.greenecotherm.eu) и Bisolid (www.bisolid.eu) в България и в Европейския Съюз.

Търговската дейност на фирмата на вътрешния и международния пазар на продуктите оползотворяващи биомаса с марки GreenEcoTherm и Bisolid се осъществява от екип специалисти, разпределени в две направления – Вътрешна и Външна търговия.

На база опита на нашия R&D отдел и разработеното ноу-хау ние предлагаме иновативни и екологични продукти с най-доброто съотношение цена / качество.

Ние сме компания с обещаващо развитие и дългосрочен ангажимент към нашите клиенти. Компанията се стреми да предлага на клиентите оптимални и рентабилни решения за отопление и комфорт, следвайки най-новите тенденции в европейския и световен пазар на отоплителна техника.

Дистрибуторите на Екотерм Проект ЕАД от България и Европа са професионално обучени в специално създадения от фирмата Биомаса Учебен Център. Постоянното техническо обучение и добрия сервиз са гаранция за качествена инсталация, пуск и настройка на съоръженията от изпълнителите.

Екотерм Проект ЕАД работи за налагане на устойчив модел за развитие на дистрибуторска мрежа от фирми, партньори, инсталатори, търговци на едро и дребно в страната и чужбина, специализирани в маркетинг, продажба и инженеринг. Наш приоритет също така е създаването на нови алтернативни дистрибуторски канали за отоплителна и климатична техника.

 20.11.2017
Bisolid и GreenEcoTherm в Португалия
...
01.11.2017
Екотерм Проект представя комплексните и системни решения на WOLF GmbH
...