alt_text  
Търсене: 

0800 15145

ИНФОРМАЦИОНЕН и ДЕМОНСТРАЦИОНЕН ЦЕНТЪР за КЛИЕНТИ

всички промоции

Екотерм Проект ЕАД

    Екотерм Проект ЕАД е създадена през 2008 като изследователска и развойна фирма в областта на енергийната ефективност и оползотворяването на възобновяеми енергийни източници - алтернативни, иновативни и екологични продукти и системи, оползотворяващи дървесна биомаса.
    Дейностите във фирмата са насочени към получаване на висококачествен краен продукт на най-справедлива цена.
    Собственото производство на Екотерм Проект включва широка гама високоефективни пелетни котли, котли на дърва, дървесни пелети и чипс, пелетни камини, комбинирани котли на дърва и пелети, както и широка гама горелки, включително пелетни горелки и горелки, изгарящи успешно прина и слънчогледови пелети.
    Същевременно в търговската мрежа на фирмата е включен богат асортимент, който предлага всичко необходимо за отоплителната инсталация на дома, работното място или по-големи индустриални и обществени сгради.

    Компанията е ексклузивен представител за България на водещи европейски производители – чешката фирма VIADRUS, чието име е синоним за качествен чугунен котел на твърдо гориво, фирма EMMETI, която е сред лидерите в иновациите при подовото, стенно и таванно отопление и охлаждане, FIV и предлаганата от тях висококачествена арматура от Италия и D`ALESSANDRO – италианския производител на котли, включващи високи мощности, подходящи за големи сгради и помещения.
    Екотерм Проект ЕАД произвежда и успешно продава отоплителни съоръжения и тела под собствени търговските марки GreenEcoTherm и Bisolid в България, Европейския Съюз и в трети страни. Характерно за продуктите Bisolid е тяхната изключително изгодна цена. Търговска марка Bisolid е най-доброто решение за клиенти, ориентирани към бюджетни решения, но не за сметка на качеството. Същевременно продуктите от марка GreenEcoTherm предлагат най-изгодна цена и неоспоримо качество, сравнено с останалите предложения от по-високия ценови клас.

 

 19.02.2018
Инфомобилът на Екотерм Проект на обиколка в Северна България
...
20.11.2017
Bisolid и GreenEcoTherm в Португалия
...