декември 22 2017 0Коментара

Екотерм Проект е приятел и пазител на живия огън

Всеки един от нас се стреми да направи най-доброто за хората, които обича и почита. Завладени от тази мисъл, седейки пред новата, току що инсталирана камина, сред комфорта на семейното ни жилище, ние неминуемо си припомняме историята, довела до приятното усещане от топлината, обливаща тялото ни в мразовитите зимни вечери:

Преди много години хората не са имали топлите и уютни къщи, на които ние се радваме. Те са живеели в пещери, където е било тъмно и студено. Веднъж, когато бурята бушувала, едно дърво било ударено от светкавицa и то било обхванато от пламъци. Хората били принудени да влязат в пещерата, която им служела за защита. Всички били много уплашени и преживели бурята, сгушени един до друг. След като тя отминала, те се осмелили да погледнат към горящото дърво. Един от тях взел горящ клон и го занесъл в пещерата. Скоро всички открили, че пещерата е топла и светла. На всички им се поискало огънят да продължи да гори и така се заели да го поддържат с пръчки и сухи листа. От тогава огънят се превърнал в благословия за човека.”

Айда Улчок

Водейки се от мъдростта на предците, Екотерм Проект винаги се стреми да даде на изделията си магията, носеща живия огън, чиято сила намаля стреса и ни кара да се чувстваме комфортно и уютно. Запазените марки на фирма Екотерм Проект, Bisolid и  GreenEcoTherm, даряват потребителите с продукти, по-конкретно котли, горелки и камини, максимално близки до естествения огън, верни и щадящи природата, същевременно отличаващи се със своите технологии и дизайн, качество и стабилност, ефективност и надеждност.

Екотерм Проект продължава да бъде емблема на така приятното усещане за топлина и сигурност у дома и на работното място и с удоволствие Ви пожелава: Весела Коледа и Честита Нова година!

 

ecotherm