декември 14 2018 0Коментара

Подарете си топлина и уют през зимните празници с Екотерм Проект

С настъпването на коледните и новогодишни празници, всеки един от нас си припомня, че няма нищо по-важно от семейната топлина, обичта и подкрепата, която дава и получава. Екотерм Проект, като един от пазителите на истинския огън, работейки усилено през изтеклата година, даде на всеки свой клиент част от себе си. Коректността и отличните постижения на компанията бяха искрицата, която влезе в домовете на хората и запали огъня на доверието и взаимното уважение за поредна година. GreenEcoTherm, водеща марка на Екотерм Проект, е синоним на иновативна политика относно продуктите на фирмата, като котли, горелки и камини.

Всички съоръжения за изгаряне на пелети с марка GreenEcoTherm са произведени с  елементи и материали от реномирани европейски компании, те са строго тествани и покриват всички изисквания за безопасност и екологична експлоатация. Конструирани са да работят с висока ефективност и обслужването им е силно облекчено.

Горелки GreenEcoTherm: Икономични, екологични и надеждни !

 

Горивният процес при пелетните горелки GreenEcoTherm е настроен прецизно, за да  осигури висока ефективност и ниски нива на отделяните вредни емисии, като предоставя възможност за изгаряните на дървесни пелети с ниско качество, т.е. пелети с високо пепелно съдържание и склонни към образуване на шлака. При конструирането им са заложени специални мерки за повишаване на надеждността и безопасността, а специалната жароустойчива стомана, от която е изработена горивната камера, гарантира дълъг експлоатационен период.

Камини GreenEcoTherm: Модерни, безопасни и ефективни !

 

Камините GreenEcoTherm ще Ви дадат домашния уют, който може де ви даде само живият огън. Комфортът е подсилен от автоматичното дозиране и подаване на горивото от вграден бункер, а микропроцесорното управление осигурява автоматизирана експлоатация, висока ефективност, икономия на гориво и ниски вредни емисии. Специален алгоритъм на работа редуцира пепелния остатък в горивната камера, за по-добър горивен процес.  Може да контролирате желаната температура, посредством вграден стаен термостат, а благодарение на интегрираните защити, надеждността и безопасността са на много високо ниво.

Котлите GreenEcoTherm: Автоматизирани, надеждни и безопасни !

 

Пелетните котли GreenEcoTherm ще се погрижат за топлинния комфорт в дома Ви с лекота. Автоматизираното подаване на гориво, автоматизираното запалване и прецизният горивен процес облекчават обслужването, а качественото изгаряне, с малък обем на пепелта, гарантира продължителност на експлоатацията без ръчно почистване (месеци непрекъсната работа). Използвайки интернет модул, посредством компютър, таблет или смартфон, Вие имате достъп за контрол до всички основни функции на централното отопление и битовата гореща вода. Ниските разходи за отопление са гарантирани от високата ефективност (над 90%) и използването на дървесни пелети с различно качество.Изпращайки настоящата 2018 година, фирма Екотерм Проект вписа в златния си архив, редом с  въвеждането в експлоатация на два нови котела с марка GreenEcoTherm, хилядите положителни оценки и уважението на своите партньори. Марка GreenEcoTherm, от своя страна, Ви обещава да продължи своята традиция – да бъде винаги първа, иновативна и модерна, за да осигури на многобройните си потребители топъл и уютен дом или работно място, интелигентни продукти, лесни за обслужване и отговарящи на най-строгите европейски изисквания, разумни разходи за отопление, винаги с респект към околната среда.


В навечерието на предстоящите празнични дни, Екотерм Проект пожелава на всички „Весели Коледни и Новогодишни празници“!

Повече информация за Екотерм Проект и гамата предлагани продукти може да бъде получена в дистрибуторската мрежа в цялата страна, на интернет страницата www.greenecotherm.bg или на страницата на фирмата във Facebook.

ecotherm