януари 22 2020 0Коментара

Спестете до 35% от сметката за отопление със стайни термостати GreenEcoTherm

Новите, стайни термостати предлагани от „Екотерм Проект“ са предназначени за осигуряване на автоматичен контрол и качествено регулиране на температурата, във функция на времето, на различни системи за отопление.

В края на 2019 г., „Екотерм Проект“ създаде бизнес партньорство с турската компания Isıpark, която е основана през 2007 г. и за кратък период от време постига сериозен успех, като става една от водещите в сектора произвеждащ уреди за управление на отоплителни системи, и създаде марката GENERAL Life.

Гамата продукти под тази марка включва интелигентни термостати (AC Управление, SMART стаен термостат, Wi-Fi управление), безжични, стайни термостати (RF Управление), жични, стайни термостати, термостати за вентилаторни конвектори. На българския пазар, всички те се представят под търговска марка GreenEcoTherm.

Термостатите GreenEcoTherm създават максимално удобство за потребителя и инсталатора, гарантират лесен и бърз монтаж, могат да се използват като част от отоплителната система, в съчетание с комбинирани, кондензни, газови, пелетни, електрически и нафтови котли,  интелигентни управляващи панели, линейни вентили и задвижвания.

Предлаганите уреди с марка GreenEcoTherm са перфектно решение за потребители, които искат да имат надеждно, прецизно и сигурно регулиране на температурата, посредством термостати със стилен и модерен дизайн, лесни за настройка и употреба.

 „Екотерм Проект“ предлага в България следните модели термостати: HT250S, HT250S SET, HT300S, HT300S SET и HT300S SMART.

Представяме Ви интелигентен, стаен термостат модел HT300S SMART:

General-Life-smart-HT300S
Контролирайте--температурата-в-дома-си,-където-и-да-сте-по-света_-01
Tehnical-information-02
300x01

Без значение къде се намирате по света, можете да контролирате температурата в дома си, благодарение на мобилното приложение. С негова помощ, можете да създавате практични дневни и седмични програми. Използването на режим за местоположение намалява температурата, когато се отдалечавате от дома си, или я повишава, когато се приближавате до Вашия дом.

Asset 2

Предимства на стаен термостат HT300S SMART:

  • Прецизно и надеждно регулиране на температурата;
  • Дигитален LCD дисплей с ярка подсветка;
  • Можете да виждате графика за работата на отоплителния уред, външната температура, температурата във Вашия дом, според избрания период от време през мобилното приложение и да получавате ретроспективен отчет;
  • Уредът може да бъде поставен навсякъде в дома Ви, използвайки опцията да работи с батерии;
  • Предоставяне на отчети за данни на работа и температура за изминалия период;
  • Благодарение на LCD дисплея, разполагате с актуална информация за Вашето устройство и може да управлявате чрез него отоплителния си уред;
  • По всяко време, поддържа комфорта на жилището Ви с желаната температура. По този начин, може да осигурите до 35% икономия на разходите си, като избягвате ненужната работа на отоплителния уред.
feature-icon-innovative

ИНОВАТИВНИ

feature-icon-economical

ИКОНОМИЯ НА ЕНЕРГИЯ

feature-icon-nature

ЕКОЛОГИЧНИ

feature-icon-warranty

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Повече информация за гамата модели стайни термостати GreenEcoTherm, предлагани от  „Екотерм Проект“, може да получите в дистрибуторската мрежа в цялата страна, на интернет страницата www.greenecotherm.bg или на страницата ни във Facebook.

ecotherm