юни 23 2020 0Коментара

Екотерм Проект представя новите газови кондензационни котли на WOLF

С новите 100% произведени в Германия газови кондензационни котли WOLF CGB-2-38 / 55 получавате най-надеждния източник на топлина в неговия клас на изпълнение. Уредите се отличават с привлекателния дизайн на WOLF, като котлите са разработени специално за продължителна работа. Експлоатационната надеждност, максималната ефективност и най-високото качество на компонентите превръщат котлите CGB-2-38 / 55 в лидери на газовите кондензационни котли.

ДЕВЕТ УБЕДИТЕЛНИ АРГУМЕНТА ЗА ИЗБОР НА МАРКАТА WOLF!

WOLF_1a

1 СИГУРЕН И НАДЕЖДЕН ТОПЛООБМЕННИК

Газовите котли CGB-2-38 / 55 са проектирани за продължителна работа при осигуряването на топла вода за отопление и БГВ в многоетажни сгради. Автоматично заварените тръбни топлообменници V4A с фини тръби са оптимизирани за мощности 38 и 55 kW, като имат 7 пъти по-голяма площ от топлообменици с гладки тръби.

Предимството: минимално напрежение на материала дори при високи топлинни натоварвания.

WOLF_2a_Leistung

2 ПИКОВА ЕФЕКТИВНОСТ

10% по-висока мощност в сравнение с предшестващия модел газови котли. Диапазонът на модулация също е по-голям и котлите могат да модулират до 15% от номиналната топлинна мощност, което води до по-малко циклична работа и оптимално изгаряне.

В заключение: изключително надеждни и ефективни котли.

WOLF_3a_Anwendung

3 РАЗНООБРАЗНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Котлите могат да се използват в многоетажни жилищни сгради, офиси или промишлени сгради: Работа в каскада с до пет уреда осигурява много висока експлоатационна надеждност и модулация. Простата интеграция в BMS системи, управление на скоростта на циркулационната помпа, оптимизиране на работата на котлите в кондензационнен режим и лесното превключване на работа на природен газ  или пропан-бутан наистина правят котлите CGB-2 38/55 уникални.

WOLF_4a_Zugaenglichkeit

4 МАКСИМАЛНА ДОСТЪПНОСТ С МИНИМАЛНИ УСИЛИЯ

Котлите с мощност до 55 kW имат компактна конструкция, но са напълно достъпен отпред. Минималното странично разстояние от само 4 cm позволява монтаж в почти всяка ситуация. Подвижният преден капак на корпуса създава максимално отворено пространство за ремонт и поддръжка.

WOLF_5a_Brennkammer

5 ПОДОБРЕНА ГОРИВНА КАМЕРА – ИНОВАЦИЯ НА WOLF

От капака на горивната камера до съда за събиране на кондензат – акцентът е върху здрави, дълготрайни елементи и материали с изключителни антикорозионни свойства. Новите, подобрени и екологични материали гарантират особено чисто и стабилно изгаряне.

WOLF_6a_Installation

6 ЛЕСЕН И БЪРЗ МОНТАЖ

Въпреки солидната си конструкция, котелът е лесен за придвижване с тегло от само 47 kg. Хидравличните връзки са напълно съвместими с предишните модели. Съществуващите котли могат лесно да бъдат заменени благодарение на интелигентно планираните аксесоари. Сервизният специалист по въвеждане в експлоатация осигурява професионален пуск и настройка на котела.

WOLF_7a_Wartung

7 УДОБНА, БЪРЗА ПОДДРЪЖКА

Конструкцията на корпуса на котела е разработена със съдействието на професионални монтажници. Както обикновено обслужването на уреда може да се извършва под налягане на системата. Благодарение на интелигентния си дизайн, уплътненията не изискват силиконова грес.

WOLF_8a_Ausstattung

8 РАЗШИРЕНИ ФУНКЦИИ И ОПТИМИЗИРАНО УПРАВЛЕНИЕ НА РЕЗЕРВНИТЕ ЧАСТИ

Всички компоненти в котела са интегрирани: напр. модулираща циркулационната помпа, сензор за дебит на потока и демпфера за циркулация на отработените димни газове. Системата на WOLF за бърз и практичен избор на резервни части е гаранция за оптимално извършване на качествен ремонт и поддръжка на котлите.

WOLF_9a_Regelung

9 ПРАКТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ И ЛЕСНА РАБОТА В МРЕЖА

Системата за управление WRS-2 с модула за програмиране BM-2 позволява отоплителната система да се комбинира с най-новите и бъдещите поколения продукти на WOLF (хибридна система Hybrid+). Дистанционната диагностика и оптимизация също не са проблем, благодарение на Smartset портала и приложението с интегрираният интерфейс модул WOLF Link Home.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ НА КОТЛИТЕ

С покупката на изделие от дистрибуторската мрежа на „Екотерм Проект“, потребителите получават не само високоефективно, екологично чисто и икономично решение за отопление в бита и индустрията, а и цялостно комплексно обслужване – монтаж, първоначален пуск, настройки, мониторинг, гаранционно и следгаранционно обслужване.

Повече информация за „Екотерм Проект“ и гамата предлагани продукти може да бъде получена в дистрибуторската мрежа в цялата страна, тук или на страницата на фирмата във Facebook и Instagram.

ecotherm