ноември 23 2020 0Коментара

Новите, инверторни термопомпи въздух/вода GT – практични, ефективни и икономични

Energy label

„Екотерм Проект“ ЕАД предлага на българския пазар най-новите термопомпи, на китайския производител Foshan Guangteng New Energy Co.,Ltd. Компанията е член на Китайската асоциация за хладилна и климатична индустрия и Асоциацията за опазване на енергията и в тясно сътрудничество с EMERSON и GRUNDFOS. Продукцията се произвежда съгласно внедрената система за управление на качеството EN ISO 9001.

Предлаганите DC моноблок инверторни термопомпи въздух- вода GT (GUANGTENG) могат да се използват за отопление и охлаждане, и подгряване на вода за битови нужди. Термопомпите отговарят на изискванията на Erp директивата, сертифицирани са от TÜV SÜD Product Service GmbH и имат СЕ маркировка със съответните енергийни етикети. Гамата продукти включва уреди с отоплителна мощност 6.0, 10.2, 13.0, 15.2 и 18.3 kW (при A7/W35).

ПРЕДИМСТВА

IK

Икономична работа – Енергоспестяваща технология – по-ниски разходи за отопление, в сравнение с тези на  природен газ, пропан-бутан и пелети.

IN

Интелигентно размразяване – Интелигентна функция срещу замръзване –  времето на цикъла на размразяване се променя, в зависимост от температурата и се  намалява ненужното размразяване, коетои прави уреда по-енергийно ефективен.

SEK

Безопасност – Работа при висока ефективност, без пламъци, изпарения и дим. Водните и електрическите връзки са надеждно изолирани.

BGV

Постоянно захранване с топла вода – Осигурява топла вода, без значение от сезона, климата, метеорологичното време и час от денонощието,  за разлика от слънчевите колектори, които трябва да са насочени към слънцето.

LE

Лесна работа – Интелигентна система за управление, която позволява удобна и лесна работа.

ECO

Природосъобразни – Минимални емисии на CO2 в атмосферния въздух.

Термопомпите използват технологията EVI и работят ефективно при ниски, външни температури на въздуха, до -25 °C. Същевременно лесно и бързо могат да достигнат максималната температура на изходящата вода, до 60 °C.

DC моноблок инверторни термопомпи въздух-вода GT работят икономично. Потребителите могат да бъдат сигурни в енергийните си спестявания, при извършване на инвестиция за закупуване на уреди.

В сравнение с газов, електрически или котел с друго гориво, термопомпата може да произвежда до четири пъти повече енергия, отколкото самата тя използва по време на работа. Тази топлина може да се използва в централно  или подово отопление и битова гореща вода. Системата с термопомпа намалява емисиите на CO2 в сравнение с котлите на нафта, газ или пропан-бутан, което е голям принос в борбата с изменението на климата.

Термопомпите притежават интелигентна система за управление. Посредством WI-FI функция за управление на уреда, през интернет приложение, Вие можете да включвате/ изключвате термопомпата, да задавате температурата на водата, да избирате режим на работа и да задавате времеви интервали за работа на уреда, от Вашия смарт телефон, таблет и компютър.

Може да задавате и наблюдавате температурата във Вашия дом, чрез приложение от мобилния си телефон и регулирането на температурата е на една ръка разстояние.

Предлаганите термопомпи могат да бъдат адаптирани към съществуващи инсталации. Те са тихи, компактни и леки – заемат минимално пространство и позволяват различни варианти за монтаж. Уредите имат висока надеждност и ниски експлоатационни разходи. С използването на този уред ще се радвате на гарантиран комфорт в дома си през цялата година.

3D
Heat Pump Foshan BG

ИНТЕЛИГЕНТНО УПРАВЛЕНИЕ НА УРЕДА

Microsoft Word - User Manual Foshan

Контролерът е фабрично инсталиран вътре в устройството, зад предния панел. Термопомпата може лесно да се настройва, като работата с уреда няма да затрудни потребителя, независимо от нивото на техническите му познания.

Моноблок термопомпите въздух-вода серия GT са екологично решения за вашия дом с  отлична, сезонна ефективност (клас  А++). И най-важното термопомпите GUANGTENG са най-изгодното решение за нуждите на едно домакинство за отопление, охлаждане и подготовка на битова гореща вода.

 

GUANGTENG

Изключителен представител за България: Екотерм Проект ЕАД

 Екотерм Проект продължава да предлага атрактивни решения в HVAC сектора и да предлага продукти, отговарящи на най-високите изисквания на потребителите. Повече информация, за Екотерм Проект и гамата предлагани продукти, може да бъде получена в дистрибуторската мрежа в цялата страна, на  www.eratobg.com  или на страниците на фирмата във Facebook и Instagram.

ecotherm