май 20 2021 0Коментара

Гарантиран комфорт през цялата година със сплит инверторни термопомпи въздух-вода GT

Най-новото предложение в широката гама продукти на „Екотерм Проект“ ЕАД е серия високоефективни сплит инверторни термопомпи, на китайския производител Foshan Guangteng New Energy Co.,Ltd.

Sun

Отопление през зимата

a2

Охлаждане през лятото

a3

Битова гореща вода

Предлаганите сплит инверторни термопомпи въздух-вода GT (GUANGTENG), усвояват топлинна енергия от околния въздух и я трансформират в енергия за отопление, охлаждане и битова гореща вода.  Термопомпите използват EVI технология и работят ефективно и при ниски външни температури на въздуха до -25 °C. Същевременно лесно и бързо могат да достигнат максималната температура на изходящата вода до 60 °C. Уредите лесно могат да бъдат адаптирани към съществуващи инсталации на потребителите. Те са тихи, компактни и леки – заемат минимално пространство и позволяват различни варианти за монтаж. Термопомпите имат висока надеждност и ниски експлоатационни разходи.
3D

ПРЕДИМСТВА

IK
Икономична работа – Енергоспестяваща технология – по-ниски разходи за отопление, в сравнение с тези на природен газ, пропан-бутан и пелети.
ELabel
IN

Интелигентно размразяване Интелигентна функция срещу замръзване –  времето на цикъла на размразяване се променя, в зависимост от температурата и се намалява ненужното размразяване, което прави уреда по-енергийно ефективен.

SEK
Безопасност – Работа при висока ефективност, пожаробезопасни, без изпарения и дим. Водните и електрическите връзки са надеждно изолирани.
BGV
Постоянно захранване с топла вода – Осигурява топла вода, без значение от сезона, климата, метеорологичното време и час от денонощието, за разлика от слънчевите колектори, които трябва да са насочени към слънцето.
LE
Лесна работа – Интелигентна система за управление, която позволява удобна и лесна работа.та, метеорологичното време и час от денонощието, за разлика от слънчевите колектори, които трябва да са насочени към слънцето.

Термопомпите притежават интелигентна система за управление. Посредством WI-FI функция за управление на уреда, през интернет приложение, Вие можете да включвате/ изключвате термопомпата, да задавате температурата на водата, да избирате режим на работа и да задавате времеви интервали за работа на уреда, от Вашия смарт телефон, таблет и компютър.

Може да задавате и наблюдавате температурата във Вашия дом, чрез приложение от мобилния си телефон и да регулирате температурата на една ръка разстояние

ECO

Природосъобразни – Минимални емисии на CO2 в атмосферния въздух.

В сравнение с газов, електрически или котел с друго гориво, термопомпата може да произвежда до четири пъти повече енергия, отколкото самата тя използва по време на работа. Тази топлина може да се използва в радиаторно или подово отопление или във вентилаторни конвектори и за осигуряване на битова гореща вода. Системата с термопомпа намалява емисиите на CO2 в сравнение с котлите на нафта, газ или пропан-бутан, което е голям принос в борбата с изменението на климата.

ИНТЕЛИГЕНТНО УПРАВЛЕНИЕ НА ТЕРМОПОМПАТА

Контролерът е фабрично инсталиран вътре в устройството, зад предния панел. Термопомпата може лесно да се настройва, като работата с уреда няма да затрудни потребителя, независимо от нивото на техническите му познания.

 

Сплит термопомпите въздух-вода серия GT са екологично решения за Вашия дом с отлична, сезонна ефективност (клас  А++). И най-важното термопомпите GUANGTENG са най-изгодното решение за нуждите на едно домакинство за отопление, охлаждане и подготовка на битова гореща вода.

 Термопомпите отговарят на изискванията на Erp директивата, сертифицирани са от TÜV SÜD Product Service GmbH и имат СЕ маркировка със съответните енергийни етикети. Гамата продукти включва уреди с отоплителна мощност 6.0, 10.2, 13.0, 15.2 и 18.3 kW (при A7/W35).

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

TD

“GUANGTENG”

Изключителен представител за България-Екотерм Проект ЕАД

 Екотерм Проект продължава да предлага атрактивни решения в HVAC сектора и да предлага продукти, отговарящи на най-високите изисквания на потребителите. Повече информация, за Екотерм Проект и гамата предлагани продукти, може да бъде получена в дистрибуторската мрежа в цялата страна, на  www.eratobg.com  или на страниците на фирмата във Facebook и Instagram.

ecotherm