юни 20 2021 0Коментара

Екотерм Проект заложи на нови, интелигентни и екологични системи на изложението Архитектурно–строителна седмица 2021

От 16 до 19 юни ЕКОТЕРМ ПРОЕКТ взе участие на традиционното годишно изложениеАрхитектурно-строителна седмица“ проведено в Интер Експо Център, гр. София. Високите технологии и решенията от последно поколение винаги са били от съществено значение за съвременното строителство, както и при реновирането на сгради. Именно те са и водещ елемент в дейността на ЕКОТЕРМ ПРОЕКТ и нейното тазгодишно представяне на събитието. Специалисти от фирмата презентираха интелигентни хибридни системи за отопление и охлаждане, на жилища с вентилаторни конвектори или в комбинация с подово отопление и охлаждане. Използваната интелигентна технология е до 40% по-ефективна от обикновен отоплителен котел, като така се намаляват разходите на енергия. С предлаганите от компанията продукти и системи, потребителите получават комплектно обслужване: монтаж, пуск, настройки, мониторинг, гаранционно и следгаранционно обслужване.

ЕКОТЕРМ ПРОЕКТ представи също и системи за рекуперация на топлина и свеж въздух, които непрекъснато извличат застоялия въздух от помещенията и едновременно с това вкарват свеж, филтриран външен въздух. Системите са със специална функция – използват технология на топлообмен на противоток. Захранващият и отвеждащият въздух се насочват един срещу друг в отделни канали, което кара по-топлия, отработен въздух да загрява захранващия свеж въздух. По този начин се пести енергия и се дава възможност за равномерно и непрекъснато подаване на въздух.

ЕКОТЕРМ ПРОЕКТ продължава традицията да предлага на българските потребители нови и иновативни решения в областта на отоплението, климатизацията и вентилацията.

 

Повече информация за Екотерм Проект и гамата предлагани продукти може да бъде получена в дистрибуторската мрежа в цялата страна, тук или на страницата на фирмата във Facebook.

AR-02
AR-04
AR-03
AR-05

ecotherm