декември 06 2022 0Коментара

Екотерм Проект ЕАД стана изключителен представител на AERTESI за България

От 1 Декември, 2022 г. компания Aertesi e официален доставчик на продукти и системи в сектор ОВК на Екотерм Проект за Българския пазар. Портфолиото на Aertesi включва широка гама вентилаторни конвектори и климатични камери за отопление и охлаждане, рекуператори за въздух, обезвлажнители, средства за автоматизация и климатичен контрол. В присъствието на президента на италианската компания г-н Джузепе Боаро бяха проведени важни работни срещи относно целите и дейностите на бъдещото бизнес партньорство между двете компании.

Екипът на Екотерм Проект имаше възможността да се запознае с предлаганите вентилаторни конвектори серия ZEFIRO и AERSLIM EVO, както и с касетъчните конвектори за таванен монтаж BREZZA и високо ефективното решение за климатизация EOS с термопомпа за нови изолирани жилищни и офис сгради. Продуктите на Aertesi са сертифицирани по програма Eurovent и 100%  Made in Italy.

Генералният мениджър на Aertesi г-н Енрико Биасин запозна търговския екип на Екотерм Проект с историята на производителя, гамата качествени продукти и системи и софтуера за избор и оразмеряване на цялостна система за отопление, вентилация и климатизация. Особен акцент беше поставен на предимствата на иновативните решения на компанията в сектор ОВК, които се предлагат в над 60 страни в света.

Посредством разработеното приложение AERLINK инсталираните продукти могат да бъдат управлявани чрез Modbus комуникация. Разработката на компанията позволява интелигентно и опростено решение за регулиране на параметрите на вентилаторни конвектори и интегриране на BMS в хотели и офис сгради.

На 2 Декември в Академия Екотерм Проект бе проведено теоретично и практическо сервизно обучение на сервизния екип на фирмата. Инж. Лука Витали, Технически директор в Aertesi запозна сервизните специалисти с устройството и характеристиките на вентилаторните конвектори, начина за тяхното управление и настройки с конкретните модели термостати и възможността за дистанционно управление през приложение от Apple Store и Google Play. Потребителските и сервизни настройки се извършват лесно, чрез стилен и функционален контролен панел, вграден във вентилаторния конвектор или монтиран на стена. Разгледани бяха различни практически системни решения за съвместната работа на отоплителни котли и термопомпи в  системи за лъчисто подово отопление  и охлаждане и вентилаторни конвектори.

Екотерм Проект продължава да следи отблизо развитието на иновациите в сектора на отопление, вентилация и климатизация и да предлага на пазара качествени продукти, отговарящи на най-високите изисквания на европейско ниво.

_DSC2801
_DSC2810
_DSC2808
_DSC2804
_DSC2807
20221202_113354
20221202_110132
20221202_104143
Aertesi New Plant
_DSC2817

ecotherm