октомври 12 2023 0Коментара

Поредно обучение в Академия Екотерм Проект

На 11 и 12 октомври в Академия Екотерм Проект се проведе поредното техническо обучение на част от сервизните партньори на фирмата. Участниците бяха запознати с нововъведенията при термопопмите GT.
Предлаганите моноблок и сплит термопомпи въздух-вода GT с хладилен агент R32 са решения, базирани на интелигентната DC инверторна технология за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода. Температурата на изходящата вода е до 60 °C и е подходяща за нискотемпературни системи с радиатори, лъчисти подови панели или вентилаторни конвектори.
Това са уреди с пълна инверторна система: DC инверторен компресор, DC инверторна система за управление и DC инверторен мотор на вентилатора. Инверторната технология дава възможност за автоматично адаптиране на скоростта на въртене на компресора и вентилатора към нуждите от отопление на сградата и метеорологичните условия. Вентилаторите с променлива скорост с иновативна патентована форма на перките осигуряват подобрено разпределение на въздуха при изключително ниски нива на шум. Резултатът е още по-тиха термопомпа с оптимален коефициент на трансформация (COP).

_DSC3592_
_DSC3589_
_DSC3587_

ecotherm