Sundez-Термопомпи-SDDC

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Категории:
Марка: Sundez
Местоположение: Хасково, България
Конструктор: Sundez

ЗА ПРОДУКТА

Термопомпата модел SDDC е с усъвършенствана DC инверторна технология, която чрез промяна на честотата спестява до 40% енергия в сравнение с нормална термопомпа. Термопомпите са проектирани и произведени за осигуряване на отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода (БГВ). Отговарят на всички европейски технически стандарти и норми за безопасност.
За улеснен монтаж хладилният агент R410A е зареден във външното тяло още в завода. Връзката между вътрешното и външно тяло е посредством куплунг, чрез който се захранва циркулационната помпа и се предават сигналите за датчиците и пулта за управление на вътрешното тяло.
От панела за поддръжка се предоставя пълен достъп за обслужване. А лесното сваляне на блока за управление позволява достъп до всички хладилни компоненти. Вградените в хладилния контур, контролни точки за високо и ниско налягане, улесняват неговото тестване и обслужване.

ПОКАЗАТЕЛИ НА ПРОДУКТА

Предимства на продукта

   • Система, оптимизирана с променлива скорост на вентилатора, докато функцията компенсация температура допринася за по-комфортна вътрешна среда;
   • Може да работи със слънчева инсталация и/или пелетен котел според схемата на отоплителната система;
   • 5 режима за управление на отопление, охлаждане и битова гореща вода, покриващи нуждите през цялата година;

Предимства на продукта

    • Интелигентни криви на отопление (функционални компенсация на температурата), зададената температура на водата се регулира автоматично според промените на топлинни загуби на къщата. * Позволява отсъствие на буферен резервоар за отопление / охлаждане;
    • Автоматично регулиране на скоростта на вентилатора в 3 степени, за да се оптимизира ефективността на отопление;
    • Split дизайн със затворена водна система, предотвратяване на замръзване на водата;
    • WILO циркулационна помпа, разширителен съд, превключвател на потока, манометър вода, обезвъздушител;
    • Лесен монтаж и опростено обслужване.

    

БРОШУРИ